the REALITY

Всеки от нас има различна представа за реалността. Обусловена от разлики - климат, географска ширина и дължина, храна, религия, разбирания и вярвания за света.... за всекиго реалността  е различна. Тя е такава,  каквато ние я виждаме. Тя е такава, каквато ние я чуваме. Реалността за всеки от нас се състои от нещата, които считаме за реални.


 

Защо да изберете нас?

Ние подхождаме с професионализъм и внимание към всеки клиент. Заедно намираме най-доброто дизайнерско решение за Вашия бизнес и неговите нужди.
  • Свежи идеи и креативност
  • Силно визуално въздействие
  • Атрактивни графични комбинации

the REALITY

Каква е реалността?... Безспорно, за всеки - различна! А защо е така? Заобиколени сме от едни и същи неща. С някои живеем заедно, с друг - работим заедно....в една и съща среда...Един от нас се чувства прекрасно, за друг - може да е дори ужасно, а някои...дори не биха отразили питането ни като заслужаващо внимание... и защо е така? 

 

 

"УСПЕХЪТ Е ТРАНСФОРМАЦИЯ " е поредица от семинари, базирани на принципа учене чрез преживяване. Само 20 % от времето e отделeнo за теория и анализ, останалите 80% са предназначени за ролеви игри, разиграване на казуси и групови занимания. 

В две сесии, всяка съставена от четири отделни модула, работим заедно за собственото си развитие в личностен план. Обобщавайки опита си, надграждайки знанието, с музикални и творчески средства разгръщаме своето АЗ в проекция СЪМ и в проекция МОГА. Виждаме себе си и света през очите си; чуваме, усещаме докосвайки, опитваме вкуса и уханието на разни неща. 
Отвъд възприятието на своите сетива откриваме заедно друг ъгъл, същите неща, но в нова, различна светлина, разграничаваме сегашното свое разбиране от другото възможно за света….
 

"ЕФЕКТИВНА КОМУНИКАЦИЯ" е структурирана програма за овладяване на комуникативните умения, които имаме. 


От ранна възраст се научаваме да общуваме - първо без думи, а по-късно - с думи. Във всеки следващ етап от живота си добавяме още и още нови комуникационни изразни средства.....или поне така би трябвало да бъде! Колкото и да сме последователни в тази посока, обаче:
- всеки от нас се е сблъсквал със ситуации, в които е имал предвид едно, а събеседниците му са разбрали - друго. 
- всеки от нас е недоумявал (поне веднъж в живота си) как се случва така, че партньорът му не го разбира или твърди, че го разбира, но се оказва, че двамата имат предвид съвсем различни неща! 
- всеки от нас е оставал с впечатлението, че е разбран, а реалността е била - различна....
 

Защо да изберете нас?

Ние подхождаме с професионализъм и внимание към всеки клиент. Заедно намираме най-доброто дизайнерско решение за Вашия бизнес и неговите нужди.
  • Свежи идеи и креативност
  • Силно визуално въздействие
  • Атрактивни графични комбинации